6946086148 Παναγιούδα, Λέσβος info@aktivigla-apartments.gr
banner imagebanner image

Akti Vigla Apartments
Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα - Πλήρως Επιπλωμένα - Παναγιούδα Λέσβος


Τα "Akti Vigla Apartments" είναι ένα συγκρότημα που προσφέρει ποιοτικά καταλύματα στην καρδιά του γραφικού χωριού Παναγιούδα. Με έναν συνδυασμό παραδοσιακής διακόσμησης και σύγχρονων ανέσεων, τα διαμερίσματα παρέχουν μια αξέχαστη διαμονή σε έναν όμορφο τουριστικό προορισμό. Κάθε διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο και διαθέτει κλιματισμό για την άνεσή σας. Με δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους, μπορείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι και ενημερωμένοι καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής σας.

Ελάτε να απολαύσετε μια υπέροχη διαμονή στον μαγευτικό κόσμο της Παναγιούδας, Λέσβος, στα "Akti Vigla Apartments"!

 

Πλήρως Επιπλωμένα Διαμερίσματα

Πλήρως Επιπλωμένα Διαμερίσματα

Κάθε διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο και διαθέτει κλιματισμό για την άνεσή σας. Με δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους, μπορείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι και ενημερωμένοι καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα

Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα σε κάθε μονάδα σάς επιτρέπει να προετοιμάζετε τα γεύματά σας, ενώ το πλυντήριο ρούχων παρέχει επιπλέον άνεση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η περιοχή μας

Η περιοχή μας

Η Παναγιούδα, ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό της Λέσβου, αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο σε απόσταση 6 χιλιομέτρων βόρεια της πόλης της Μυτιλήνης, σε υψόμετρο 10 μέτρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοντινές παραλίες

Κοντινές παραλίες

Παραλία Παμφίλων, 2 χλμ. Παραλία Βίγλα, 3,3 χλμ. Παραλία Κανόνι 4,3 χλμ. Παραλία Φυκιότρυπα 6,3 χλμ. Παραλία Τσαμάκια 7,1 χλμ. Παραλία Σκάλα Μυστεγνών 10,9 χλμ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ